Pоден на 06,07,1995
Сега съм на.16г
От:София... или.. Левски
Любимият ми герой от мъжете е: Неджи и Итачи
Любимата ми героиня от жените е: Хината и Тен-тен..
Първото ми изречение, когато гледах НАРУТО за първи път е: ъъ.. дай нещо друго
А ето и форумният ни ЛЕКСИКОН
1. Имаш ли брат/сестра?(Как се казва)- Да - Ати
2. Хобито ти е...?- много са- да рисувам, да сл музика ,да размишлявам,да се самосъжалявам..аа.. да най-любимото - РАЗХОДКА с някое фр..
3. Коя ти е любимата игра?- ами.. до сега съм играла мн малко игри.. харесват ми тези hidden objects и до някъде WoW
4. За какво мечтаеш?за много неща. не е само едно.. или може би нямам мечти... не мамка му.. имам.. но всички ми изглеждат неизпълними
5. Коя зодия си? Рак(и ходя по диагонал или назад а не настрани)
6. Най-добрият/та ти приятел/ка е...? деси , пацо, иван,крис .. това са.. напоследък може би и роси.. като се има в предвид колко време прекарвам в разговори с нея.. и по точно какви са разговорите хД
7. Кой е любимият ти учебен предмет? изобразително изкуство(жалко че вече го няма) и малко математика.. понеже долу-горе ми се отдава
8. Кой е любимият ти цвят? син, зелен ,лилав(ама готино лилаво -не кифленското)
9. Кои са любимите ти филми? Екшън- защото обичам високия адреналин .. агресията понякога ме радва и ме кара да се вживявам... комедии- тъй като нямам кой знае какво чувство за хумор поне те успяват да ме развеселят.. пък и се уча от тях
10. Имаш ли домашни любимци? (Какви?) Заек и риби.. и сестра
11. Имаш ли си гадже? (Малко инфо за него/нея) дам.. ужасно мил е поне към мен.. не знам как се държи към другите..малко се пада перверзник(което колкото и да е странно ме радва)..
12. Каква е последната ти мисъл преди да заспиш? вс път е различно(като се има в предвид че съм във вихъра си точно вечерта и точно тогава мисля толкова мн неща и теории.. развива една ли не сюжети за филми)
13. На колко години смяташ, че ще се ожениш/омъжиш?не знам.. предполагам към 24-25 .. но не е задължително
14. В какво си най добър/а? в мрънкането :? най-вероятно.. не.. най-добра съм в изслушването.. това ми доставя и най-голямо удоволствие.. да слушам съдбите на хората.. живота им..промените ,които са претърпели..
15. Любимото ти ястие, питие е...?.. ами.. ориз с три вида месо и зеленчуци(китайско), вода
16. Пушиш ли? (защо?)не - ами.. отвратила съм се заради сестра ми
17. Пиеш ли? (защо?)не- не ми харесва вкуса
18. Какво правиш когато си сам/а в къщи? седя на пц-то и си джиткам нещо.. или седя в стаята си на пода и рисувам,сл музика ,чета си или си пея.. или размишлявам
19. В кой клас си? за 10-ти съм
20. Можеш ли да готвиш? (Какво?) Ми.. не съм кой знае колко добра готвачка.. не мога да готвя мн.. но стига да имам рецепта бих могла да се справя
21. Имаш ли GSM? (Каква марка?)Сони ериксон
22. Кое цвете ти е любимото? Момина сълза и Еделвайс
23. Страх ли те е от буболечки? - Не .. но от някои ме е гнус.. е добре де... страх ме е от стоножки 0-о
24. Коя TV програма гледаш най-много? мм.. бтв комеди- радко гледам тв..предполагам че това гледам най-често..
25. Нещо интересно за теб... малко съм смахната. странен характер.. но едновременно с това и прекалено обикновен.. обичам много неща.. или по-скоро харесвам прекалено много неща..
26. Дата на попълване. 11,08,2011
27. Твоя снимка (постави линк) друг път ще сложа снимка.. понеже не съм си вкъщи.. пък и не съм мн за пред мнозинства.. хД
28. Нещо което искаш да кажеш, но е нямало такива въпроси. Независимо какво става и какво е ставало.. живота продължава - аз приемам миналото,може и да се обръщам назад ,но това е само за да не сгреша в настоящето.. а бъдещето.. бъдещето ще дойде.. и се надявам приятелите ми да пордължават да са до мен и тогава .